Oplev Zoologisk Museums skatte online

Zoologisk Museum rummer en imponerende samling af dyr og præparater, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Med den nye digitale udstilling får du mulighed for at få et enestående indblik i museets skjulte skatte. Udstillingen præsenterer en række af de mest fascinerende og unikke genstande fra museets samling, som du kan udforske i detaljer. Tag på en virtuel rejse gennem museets magasiner og oplev den rige diversitet af dyr, som forskerne har indsamlet og bevaret gennem årene. Lad dig forundre over de fantastiske former og farver, og bliv klogere på dyrenes biologi og evolution.

Udforsk fascinerende dyreudstillinger

Zoologisk Museum huser en imponerende samling af dyreudstillinger, der giver dig mulighed for at udforske naturens mangfoldighed. Fra de fascinerende pattedyr som løver og elefanter til de farvestrålende fugle og krybdyr, finder du et væld af spændende eksemplarer. Lad dig tage med på en rejse gennem verdens dyrerige og bliv klogere på alt fra de mindste insekter til de største havpattedyr. Find din yndlingsudstilling på Zoologisk museets hjemmeside og oplev disse naturskatte fra din egen computer.

Lær om sjældne og truede dyrearter

På Zoologisk Museum kan du lære om sjældne og truede dyrearter fra hele verden. Museet har en imponerende samling af præparater, som giver dig et unikt indblik i disse fascinerende skabninger. Få et nærmere kig på eksempelvis den grønlandske isbjørn eller den sjældne sneleopard. Udover de biologiske præparater, kan du også finde kvalitets Holmegaard brugskunst til din indretning, som sætter rammerne for din oplevelse på museet.

Dyk ned i museets interaktive guides

Zoologisk Museum tilbyder en række interaktive guides, der giver dig mulighed for at udforske museets imponerende samling direkte fra din computer. Disse guides tager dig med på en virtuel rejse gennem udvalgte udstillinger og lader dig komme tæt på museets fascinerende præparater. Du kan dykke ned i detaljer om dyrenes anatomi, lære om deres levevis og få indblik i de spændende historier, der knytter sig til de enkelte eksemplarer. Guiderne er let tilgængelige og intuitive at bruge, så du kan fordybe dig i museets skatte, uanset hvor du befinder dig.

Bliv inspireret af museets formidling

Museets online-formidling byder på spændende muligheder for at lade sig inspirere. Gennem virtuelle udstillinger og interaktive præsentationer får du et unikt indblik i museets fascinerende samlinger. Oplev eksempelvis de dybhavslevende krabber eller de farverige sommerfugle i nærværende detaljer. Lad dig begejstre af de kreative formidlingsmetoder, som giver dig en levende oplevelse, selv når du ikke kan besøge museet fysisk. Denne digitale adgang åbner op for en verden af viden og undren, som kan stimulere din nysgerrighed og give dig ny inspiration til at udforske naturens vidundere.

Planlæg dit besøg på museet

Selvom Zoologisk Museum tilbyder virtuelle oplevelser, er der intet som at besøge museet personligt. Når du planlægger dit besøg, anbefaler vi, at du tjekker museumets åbningstider på hjemmesiden. Her kan du også finde information om priser på billetter og eventuelle særudstillinger, som du kan inkludere i din tur. Derudover er det en god idé at sætte god tid af, så du kan nyde udstillingerne i ro og mag. Museet har også en café, hvor du kan tage en pause og nyde en forfriskning.

Få adgang til museets digitale arkiver

Zoologisk Museum har digitaliseret store dele af deres imponerende samling og gjort den tilgængelig online. Museets digitale arkiver indeholder billeder og beskrivelser af tusindvis af dyr, insekter og planter fra hele verden. Besøgende kan udforske samlingen i detaljer og få indblik i museets videnskabelige arbejde. Arkiverne er åbne for alle, og du kan nemt søge efter specifikke emner eller browse gennem de forskellige kategorier. Uanset om du er en naturforsker, en elev eller blot nysgerrig på naturens mangfoldighed, så er de digitale arkiver en fantastisk ressource, som giver dig adgang til Zoologisk Museums skatte fra din egen computer.

Opdager du nye favoritter på museet?

Når du udforsker Zoologisk Museums digitale samling, kan du opdage helt nye dyr, som du ikke vidste eksisterede. Samlingen rummer et utroligt bredt udvalg af fascinerende eksemplarer fra hele verden. Du kan støde på alt fra sjældne fugle til forunderlige insekter og pattedyr. Lad dig overraske af de mange unikke skatte, som museet har at byde på. Måske finder du en ny favorit, som du ikke vidste fandtes? Udforsk samlingen og lad dig inspirere af de mange vidunderlige dyr.

Gør dine børn nysgerrige på naturen

Zoologisk Museum har et væld af spændende genstande, som kan vække børns nysgerrighed og interesse for naturen. Lad dine børn udforske museets online-samling, hvor de kan møde alt fra eksotiske dyr til fascinerende insekter. Opmuntr dem til at stille spørgsmål og undersøge de forskellige skabninger nærmere. Denne virtuelle oplevelse kan være med til at inspirere dem til at udforske naturen i deres hverdag og udvikle en dybere forståelse for dens mangfoldighed.

Sådan finder du din yndlingsudstilling

Zoologisk Museum har en imponerende samling af udstillinger, som du nu kan opleve online. For at finde din yndlingsudstilling kan du benytte museets brugervenlige hjemmeside. Her kan du søge efter emner, der interesserer dig, som for eksempel pattedyr, fugle eller krybdyr. Du kan også browse gennem de forskellige udstillinger og læse mere om de enkelte genstande. Når du finder noget, der fanger din interesse, kan du klikke dig videre og få en dybere indsigt i de fascinerende eksemplarer fra museets samlinger.